söndag 19 oktober 2008

Internationell Storhelg i Stockholm. Moa Torstensson

Ja då är man precis hemkommen får en otroligt rolig helg i Stockholm! :)

Helgen har arrangerats av Palme centret och vi har haft många lärorika och spännande seminarium om internationell politik både i Sverige och i hela världen.
Vi har haft paneldebatter och seminarium.
Vi har haft många intressanta människor som har talat och diskuterat.
T.ex Moana sahlin som var hos oss på Fredagen och hälsade alla SSUare välkomna, Bosse ringholm som höll ett välkomsttal när Palmedagarna drog igång på lördags förmiddan. Sedan var Joakim Palme där och pratade tillsammans med Cales Borgström och Lena Hjelm-Wallén om "Migration - en överlevnadsfråga för vem" (Det bästa passet enligt mig)

Men vi SSUare hade lite aktiviteter under lördagen, då vi hade en manifestation om ett fritt VästSahara, där Mattias vepsä höll inlednigstalet, Sen är det lite pinsamt för jag är jätte dålig på att komma ihåg namn så jag kommer inte ihåg vilka mer som talade under helgen.

På lördagen var det middag/fest/dans, då vi fick en super härlig Italienskbuffé och bra underhållning. När vi hade ätit och druckit kaffe m.m blev det dans.
Först av dansgolvet smockfullt av folk men mot slutet av kvällen var det inte lika många, Sista låten var vi 4 personer kvar och dansade.

En mycket trevlig helg :)

Tack för mig MMT

Inga kommentarer: